EKA :: Partners

Lemon Companies

https://www.lemon.be/nl/

Bij Lemon houden ze van technologie, en leveren ze een brede waaier van IT services. User experiences en user interfaces (UX/UI)slimme websitesdynamische software en Internet of Things platforms. Daarnaast zijn ze altijd op zoek naar creatieve & innovatieve ideeën die ze kunnen ondersteunen en helpen lanceren. Ontdek enkele voorbeelden van ons werk en portfolio producten.

R.A.V.E.N. has opened its doors in 2016 and is located centrally in Zaventem. It’s the first place where you can play games in Virtual Reality in different individual playboxes. R.A.V.E.N. makes use of the latest technologies to provide the best and most optimal VR experience available.

Europa Direct provincie Antwerpen is het lokale informatiecontactpunt van de Europese Commissie voor de burger. In totaal zijn er meer dan 300 infopunten in de 28 lidstaten. Europa Direct is een partnerschap tussen provincie Antwerpen, de Europese Commissie en de FOD buitenlandse zaken. Bovendien is Europa Direct een trouwe en jarenlange partner van Europakring Antwerpen. We kunnen er terecht met alle vragen en ondersteuning m.b.t. evenementen.