Varia

EKA bij Europa in je Buurt

Europa in je buurt wil tonen wat de impact is van Europa op jouw leefomgeving. Elke twee jaar organiseert een andere Vlaamse provincie dit event. Dit keer is het de beurt aan ons! Via het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling investeerde Europa de afgelopen zes jaar miljoenen euro`s in de provincie Antwerpen en Stad Antwerpen. Hoog tijd om te tonen wat er met dit geld gedaan werd.  Agentschap Ondernemen, het provinciebestuur Antwerpen en de Stad Antwerpen sloegen de handen in mekaar om dit evenement te organiseren. Alvast welkom op 8 mei 2013 in Park Spoor Noord!


EKA Quiz

Beste Ekameraden

Na weer een cocktailfeestje op u tegen te zeggen is het tijd om onszelf terug onder te dompelen in de hogere intellectuele sferen. Tijd om jullie kennis tegen elkaar te laten opmeten in een onvergetelijk quizgebeuren. Woensdag 24 april is het aan EKA om jullie kennis op vlakken als cultuur, Europa, film, natuur... te testen. 
Tijdens de quiz zullen jullie jullie buikjes kunnen vullen met de heerlijkste gefrituurde spijzen die we jullie tegen studentikoze prijs zullen aanbieden. Daarnaast z...al er ook genoeg drank aanwezig zijn om er een gezellige avond van te maken.

Voor de presteerders onder jullie, er zijn drie grote prijzen die jullie in de wacht kunnen slepen:

1e plaats halen op de quiz
Boefprijs
Zuipprijs

5 Man per team toegelaten
5 Euro per ingeschreven team

Inschrijven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Tot dan!

EKA Ledenweekend

Beste EKAvriendjes/vriendinnetjes

Als je voor de drukke examenperiode er nog even uit wilt, dan is ons ledenweekend de uigelezen kans om die droom te realiseren!
Dit weekendje zal plaatsvinden tijdens het tweede weekend van de Paasvakantie (blokverlof), 12 tot 14 april.
Ter plaatse zullen jullie niets te kort komen. Naast geweldige maaltijden, een overvloed aan geestrijk vocht... zullen we die dagen vullen met ongelooflijk leuke activiteiten zoals honkbal (met een venijnig kantje), stratego in het imm...ense bos, cantus, Europese een tegen allen, Europese reuze risk, een wandeling in het bierbos...
En voor zij die het willen, zondag is er de mogelijkheid om op bezoek te gaan bij de buren, in Bobbejaanland!

Dit heerlijk weekend kost je als lid slechts 45 euro all in (drank, eten, activiteiten) (lid worden kan steeds voor slechts 5 euro)
Bovendien zal het plaatsvinden in het o zo gezellige dorpje Lichtaart, meer bepaald in Huize Radeske!

Inschrijven kan nu door eenvoudigweg een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met vermelding van je naam!

EKA & AIESEC Dansinitiatie

Zoals elk jaar organiseren EKA en AIESEC samen een dansworkshop, en deze keer met een extra cultureel tintje!

Onder professionele begeleiding gaan we jullie alles leren over Europese volksdansen. Dus heb jij altijd al willen weten hoe die ene Griekse dans gaat, of wil jij ook wel eens een sierlijke Spaanse dans kunnen? Kom dan zeker af! Inkom is gratis!

 

WOENSDAG 12:30 @ Spiegeltent, Hof van Liere, Universiteit Antwerpen

EKA Galanight

 

Gegroet!


Lingua, EKA en Socio Economica heten u van harte welkom op onze Galanight. Dit galabal is dé gelegenheid om uw dansbenen nog eens los te gooien, met klasse te drinken en in stijl te feesten. strak in het pak of adembenemend met je mooiste balkleedje, stralen zal je!

Deze avond waar dromen waargemaakt en fantasieën vervuld worden zal plaatsvinden in een zaal van ongeëvenaarde schoonheid, namelijk La Riva.

Niet te missen!


Inkom: vvk €10/€12 - adk €12/€14

Line-up:

DJ RAZOR

E-LEGEND

DI TIEMPO

Pagina 1 van 2

You are here: Varia